Nå inntar frisørene Trondheim

JAKOBSLI HÅRSTUDIO: Karin Krigsvoll Stenersen startet opp salongen på Jakobsli i 1989. I dag har man 9 ansatte. Bak f.v.: Kristin Dahl, Julie Iversen , Eva Søderholm (eier) Foran f.v.: Karina Overskaug ,Karin Krigsvoll Stenersen (eier),Tonje Viken. Ikke tilstede: Thea Stenersen , Veronica Rishaug og Elisabeth Schjetne som denne dagen jobbet på avdelingen på Ranheim.

JAKOBSLI: Frisører fra hele landet vil sette hverandre stevne under Trondheim Hair Open lørdag 19. november.

Av Jan Vestre

– Vi gleder oss helt vilt. I år vil det være ekstra fokus på helheten mellom hår, make-up og klær. Og for første gang vil vi prøve ut en åpen jurybedømming a la «Skal vi danse» , forteller en entusiastisk Karin Krigsvoll Stenersen ved Jakobsli Hårstudio.

HÅRFIN PÅ JAKOBSLI: Børge Hoff (14) i stolen hos Karin Krigsvoll Stenersen. – Kjempefornøyd, er ungguttens dom.

Trondheim Hair Open
Den tradisjonsrike Julecupen for frisører har blitt arrangert i en årrekke. I fjor skiftet imidlertid arrangementet navn til «Trondheim Hair Open».

Det er Trondheim Frisørlaug som står som arrangør. I år vil det være en egen klasse for 1. og 2. års lærlinger. For frisørsvennene vil man ha en egen kategori for «Moteklipp m/ Styling » hvor frisørene får 50 minutter på seg.

– Dette skal være en trendy, folkelig og salongvennlig frisyre godt egnet for den jevne mann og kvinne, forklarer Krigsvoll Stenersen.

Jakbosli Hårstudio
Krigsvoll Stenersen som i dag eier og driver Jakobsli Hårstudio har klippet og stylet Trondhjemmere i snart 30 år. Etter to år som lærling startet den blide 46-åringen i 1989 opp salongen på Jakobsli.

Salongen som ligger vis a vis Prix lå i mange år i kjelleren i det gamle bygget til Charlottenlund barnehage. Nå er imidlertid salongen som i dag har 9 ansatte å finne på gateplan.

– Vi har både drop-in og timebestilling. Vi satser også friskt på vippeexstensions som virkelig har tatt av her i byen det siste året, forteller Krigsvoll Stenersen.