Kulturministeren kommer på besøk til NKS Jentebølgen

For første gang i Jentebølgens historie har en statsråd meldt sin ankomst til arrangementet. Kulturminister Linda Hofstad Helleland har meddelt at hun kommer til NKS Jentebølgen tirsdag 13. juni.

– Kulturministeren skal ikke delta i selve løpet, men vil holde en appell før start til de for- håpentligvis 3500 deltakerne, sier Jentebølgen-general Reidar Isachsen til Bydelsavisa.

Alt er på plass
– Vi i ”Bølgen” tar dette som et bevis at Jentebølgen har befestet sin stilling som et av midt-Norges mest lengstlevende og populære mosjonsarrange- menter, og en festdag med mye ”liv og læven” både for deltakere og publikum, forteller Isachsen.

Siden sist er det også klart at RBK-legende og kommunal- direktør Ola By Rise skal fyre start- skuddene i den 25. Jentebølgen.

– Da er alle brikker på plass foran årets ”Bølge”, så nå blir det knallhard jobbing med å få 3500 deltakere til å stille til start på Solsiden, sier Isachsen, som er optimistisk som aldri før.

Han lover nok en ny festdag i Trondheim sentrum, og ramser opp: – Tore Johansen blir speaker. Petter Wavold med band sørger for underholdningen, som starter stiller RBK-legende Ola By Rise, og sist men ikke minst har Eldar Rønning,tidligere langrenn- sløper med ere VM-titler og kjent fra Mesternes Mester sagt ja til å være hare.

– NKS Jentebølgen håper med dette opplegget at de 3500 plas- sene skal bli utsolgt før påmel- dingsfristen går ut 5. Juni. Påmelding kan gjøres ved å gå inn på hjemmesiden, www.jente- bolgentrondheim.no, avslutter Isachsen.