Travellin’ Strawberries: Bli med oss til Liverpool!

Travellin’ Strawberries inviterer til Liverpool tur

MIDTBYEN: Inviterer til tur i Beatles fotspor med jubileumskonsert og Difference låter

Februar neste år feirer Tore Johansen, Erling Mylius og Ivar Grafseth sitt 50 års jubileum for bandet Difference, og 25 års jubileum for bandet Travellin’ Strawberries

For mange er trioen kanskje mest kjent i fra tv serien «The Julekalender» som har blitt sendt flere ganger på TV2, men den litt voksne garde vil nok kjenne godt til Difference, og vil vite at særlig Beatles musikken har vært en stor inspirasjon for bandet opp gjennom årene.

Inviterer fansen
Foruten å holde jubileumskonserter i Trondheim, inviterer de nå fansen til å bli med til Liverpool på et fem dagers opphold i fra 17. mars 2017, hvor bandet vil være reiseverter sammen med tidligere ordfører i Trondheim, Marvin Wiseth.

Jens Axel Weisser, styreformann i SmartReiser

Det er reisebyrået SmartReiser som arrangerer turen i samarbeid med bandet. På programmet står blant annet Beatles aften i Cavern Club, besøk på Strawberry Fields, og en hel kveld med spilling av Difference låter.

Få billetter
Styreformann i SmartReiser, Jens Axel Weisser, opplyser at det er rundt 150 plasser totalt på turen. -Det gjelder å skynde seg for å sikre seg billetter sier han. Weisser forteller videre at billettene blir lagt ut på SmartReiser sin webside klokken 12.00 i dag (26. august).

«Peace and Love seng»
Under pressekonferansen som Travellin’ Strawberries holdt for å informere om turen, hadde bandet for anledningen fått satt opp en «Peace and Love seng» i god John Lennon og Yoko Ono stil. Tore Johansen «ofret seg for laget» og krøp ned i senga som John Lennon, mens venn og nabo på Øysand, Wenche Gran, hadde blitt tildelt rollen som Yoko Ono.

The Travelin’ Strawberries: (f.v) Erling Mylius, Tore Johansen og Ivar Grafseth. For anledningen poserte Wenche Gran som Yoko Ono.

– Skal bli herlig
– Jeg gleder meg virkelig til å dra til Liverpool, sier Tore Johansen. Det skal bli herlig å få dra inn lukta fra Beatles sine hjemtrakter, og få vite mer om bandet i fra folk som har førstehåndskjennskap til historien om Beatles, sier han. Johansen og Grafseth har vært i Liverpool en gang tidligere, men ikke på en historisk omvisning slik de skal på nå. Mylius har aldri vært i Liverpool før, og ser veldig fram til turen.

– Det er ekstra stort at vi har mulighet til å dele denne opplevelsen sammen med fansen, sier Johansen. Åge (Aleksandersen) fikk med seg fem tusen til Royal Albert Hall, mens vi får med oss rundt 150 stykker til Liverpool, og det er jo enda bedre, smiler han fornøyd.

Deretter starter de en liten minikonsert til ære for pressekorpset, som du kan se et klipp i fra nedenfor: