Inviterer til GRENSELØS IDRETTSDAG på LEANGEN

«Grenseløse idrettsdager» er et arrangement hvor funksjonshemmede får sjansen til å prøve ut en rekke idretter. Det har tidligere blitt arrangert i 2013, 2014 og 2015. (Foto: Per-Einar Johannessen, Norges idrettsforbund)

LEANGEN: Den 25. september blir det full fart på isen i Leangen Curlinghall og Leangen Ungdomshall.

Da arrangeres nemlig Grenseløs idrettsdag (GI) for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse i Trondheim.

GI-dagene arrangeres hele 17 steder rundt om i landet de neste to månedene, og arrangører er Norges idrettsforbund i samarbeid med Olympiatoppen Midt-Norge, lokale idrettslag, interesseorganisasjoner, NAV Hjelpemiddelsentralen og andre aktører.

Målet er å inspirere
Informasjons- og fagkonsulent i Norges idrettsforbund, Per-Einar Johannessen, forteller til Bydelsavisa at målet med GI-dagene er å inspirere flere barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse til å bli regelmessig fysisk aktiv gjennom lokale idrettstilbud.

– Både foreldre, søsken, fagpersoner og andre interesserte er også hjertelig velkomne til arrangementet, sier Johannessen.

Showkamp
I tillegg til utprøving av ulike isidretter blir det også en showkamp i kjelkehockey der idrettskjendiser og politikere skal prøve seg på denne idretten for første gang, og spille med og mot landslagsspillere i kjelkehockey.

– Da kan det bli noen morsomme episoder på isen,  avslutter Johannessen.

Grenseløs idrettsdag arrangeres søndag 25. september kl. 12-17.

Klikk her for program og mer informasjon