AKTUELT

14 millioner kroner til bryggeanlegg på Ladekaia

Bystyret bestemt nylig å sette av 14 millioner kroner av fjorårets kommunale overskudd på 440 millioner kroner til etablering av et bryggeanlegg. Målet er å styrke Østmarknesets posisjon som et sentralt frilufts- og ankomstområde til Ladestien og fjorden.


Mokka X – en folkesuv fra Opel

Den nye Mokka X har fått et røffere design. Bilen har fått en mer moderne front, med blant annet nye lykter. Rundt hjulbuene er det plastbeskyttelse som er med på og gir bilen et tøffere totalinntrykk. Mange fine detaljer både utvendig og innvendig gjør at Mokka X har en helhet som gjør bilen spennende å bli nærmere kjent med.


Ny Subaru XV Crossover

Subarubilene er kjent for sin driftsikkerhet. Den nye XV Crossover har dette og mye mer. En sporty bil med alle de gode egenskapene, med høy bakkeklaring og ekte firehjulstrekk.


25 år med jentebølgen i byen

I år er det 25 år siden den første Jentebølgen gikk av stabelen i Trondheim, og like mange år er det siden Laila for første gang deltok i det populære mosjonsløpet. Hvert eneste år siden 1993 har hun løpt, jogget eller gått den fem kilometer lange løypa gjennom sentrum.


Skandia Cup er viktig for Trondheim

Arrangøren av Skandia Cup etterlyser større engasjement fra næringsliv og det offentlige for det de selv mener er en unik utstillingsarena for Trondheim.Sjekker at lærlingene har det bra

Over 50 trønderske bedrifter har nylig fått besøk av Fellesforbundets Lærlingepatrulje. Patruljens oppdrag har vært å snakke med lærlingene om hvordan de har det på arbeidsplassen.