Artikler av Redaksjonen

Strikkemarked for alle

Lørdag 16. juni arrangeres stort strikkemarked på Byscenen. Arrangørene er en gruppe strikkeentusiaster som ble kjent via Instagram.


En «kul» småbil fra Citroen

Citröen har lang erfaring med å skille seg ut. Den nye C3 har et ungdommelig design, og omtales av flere som «den kuleste» i sin klasse.


Mer gods – bedre miljø

Trondheim Godsterminal Heggstadmoen offisielt åpnet:
Den nye godsterminalen på Heggstadmoen skal avlaste eksisterende terminal på Brattøra. Dette vil i sin tur gi store gevinster i form av mindre tungtransport mellom Trondheim sentrum og Heimdal/Tiller.


I front for kvinners helse

Trondhjem Sanitetsforening har i 120 år jobbet iherdig for å bedre folkehelsen. De siste årene med spesiell oppmerksomhet på kvinnehelseforskning.


Mokka X – en folkesuv fra Opel

Den nye Mokka X har fått et røffere design. Bilen har fått en mer moderne front, med blant annet nye lykter. Rundt hjulbuene er det plastbeskyttelse som er med på og gir bilen et tøffere totalinntrykk. Mange fine detaljer både utvendig og innvendig gjør at Mokka X har en helhet som gjør bilen spennende å bli nærmere kjent med.


15 år med Bilsenteret

Bilsenteret Heimdal og Bilsenteret Fossegrenda er en av byens største innen verksted, bilstell og service. I år feirer de 15 års-jubileum.


Hagesentrene har våknet til liv

– Lang tid med barfrost i vinter er en utfordring for mange vekster, og resulterer i både ekstra arbeid og behov for å skifte ut det som er ødelagt, sier gartner Ola Høeg hos Nypan Hagesenter.


Ny Subaru XV Crossover

Subarubilene er kjent for sin driftsikkerhet. Den nye XV Crossover har dette og mye mer. En sporty bil med alle de gode egenskapene, med høy bakkeklaring og ekte firehjulstrekk.


Nye Nissan Leaf er allerede en salgsuksess

Forhandleren Witro Bil leverte i mars 166 nye Leaf fra sine avdelinger i Trondheim og Stjørdal. – Det eventyrlige gode salget ser ut til å fortsette i april, sier Geir Hollum hos Witro Bil AS. Leaf utgjør alene bortimot en tredjedel av alle registrerte elbiler i Trondheim i april.


25 år med jentebølgen i byen

I år er det 25 år siden den første Jentebølgen gikk av stabelen i Trondheim, og like mange år er det siden Laila for første gang deltok i det populære mosjonsløpet. Hvert eneste år siden 1993 har hun løpt, jogget eller gått den fem kilometer lange løypa gjennom sentrum.


Siste finpuss før 17. mai

Nasjonalsangen må låte bra og marsjeringen bør skje i takt når Nardo skolekorps inntar gatene 17.mai.